Web Development Services

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Goede SEO zorgt voor een effectieve manier van aanwezigheid in zoekmachines en zorgt ervoor dat klanten jouw bedrijf goed kunnen vinden. Meer bezoekers, meer kans op een hogere omzet.

Onze core zoekmachine optimalisatie diensten hebben de volgende dingen inbegrepen: Organische zoekresultaten, On-Page SEO, Link Building, Zoekwoord analyse, Positiescan, concurrentie analyse en een uitgebreide monitoring en rapportage.

Organische Zoekresultaten

Ontwikkelingen en gerichte promotie van opmerkelijke inhoud die aan uw behoeften voldoet door de zichtbaarheid van uw aanwezigheid op het web te bereiken, verbeteren en te behouden.

On-Page SEO

Wij helpen de inhoud van uw website gemakkelijk toegankelijk te maken voor zoekmachines. Het team staat klaar om oplossingen te implementeren om zo uw pagina rank te verbeteren.

Link Building

Een essentieel onderdeel van elke succesvolle SEO-strategie.

Zoekmachineoptimalisatie is fundamenteel voor succes. Onze SEO-strategieën zullen uw site een hogere ranking in de zoekresultaten opleveren. We bieden een volledig SEO-zoekwoordrangschikkingsrapport, een koppelingsprofielrapport en geïndexeerde pagina-informatie. Ons klantgerichte team verbetert uw verkeersstroom en verhoogt de verkoop voor uw webactiviteiten.

SEO is de reddingslijn van online marketing. We bieden onze gewaardeerde klanten een kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar pakket. Laat de rest aan ons over, want onze experts zijn getraind in de nieuwste richtlijnen van alle grote zoekmachines zoals Google, Bing, Yandex en Yahoo.

83%

Organic Traffic - Increase

42%

Bounce Rate - Decrease

38%

Average Visit Duration - Increase

21%

Pages Per Session - Increase

Zoekwoord onderzoek / Strategie

Een van de belangrijkste SEO-elementen zijn de doelzoekwoorden. Laat ons team de beste strategie bepalen voor al uw activiteiten voor linkbuilding om uw positie in zoekmachines en organisch verkeer te verbeteren.

Rapportage in PDF format

Wij sturen u elke maand een rapportage in PDF format, zo heeft u alle data die u nodig heeft in 1 PDF document.

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen om uw business online te krijgen en met passie te laten groeien

Ons team van professionele SEO experts is de perfecte partner voor een succesvolle zakelijke samenwerking.

Ons SEO pakket

€ 320,- 

maandelijks gefactureerd. Minimale looptijd 6 maanden. Prijzen zijn excl. btw

• Zoekwoord analyse

Een uitgebreide Google zoekwoorden analyse zou de basis moeten zijn voor alle zoekmachine optimalisatie activiteiten.

Aan de hand van de analyse kunt u structureel werken aan het creëren van nieuwe pagina’s en het optimaliseren van oude pagina’s om het optimale eruit te halen.

Met een zoekwoorden analyse kunt u interessante long tail zoekwoorden vinden en die kennis gebruiken om snel te ranken en bezoekers naar uw website te sturen.

• Positiescan

Hoe staat het met de positionering van uw website? Met andere woorden, wordt uw website wel gevonden op de trefwoorden die uw producten en/of diensten omschrijven. Trefwoorden zijn de karakteriserende woorden voor uw website of bedrijf waarmee u bij zoekmachines gevonden wilt worden. Denk hierbij aan de woorden die het best het diensten- of productenaanbod van uw bedrijf beschrijven. Het is belangrijk die trefwoorden te bepalen die een internetgebruiker zou gebruiken om uw diensten of producten te zoeken.

• Concurrentie analyse

Voor de beste SEO is het belangrijk te kijken naar wat de concurrenten aan het doen zijn. wij nemen de tijd om te kijken wat de plus en min punten van de concurrenten op de zoekmachine en dat levert als gevolg resultaat en verbetering in de SEO.

• Technische optimalisatie

Wij helpen jouw website goed te scoren in de Google organische zoekresultaten door te zorgen voor de beste technische optimalisatie. Dit is een basiselement van zoekmachine optimalisatie zeer belangrijk en zoals de naam zegt technisch. Wij zorgen voor een snelle website en streven naar 0 foutmeldingen en veel meer.   

• Meta tags optimalisatie

Meta tags zijn belangrijk, zoekmachines zoals Google, Yahoo, Ask, Bing en ook Facebook lezen de metatags en dat levert resultaat. Wij zorgen ervoor dat jouw website voorzien is van sterke meta tags.

• Woorddichtheid optimalisatie

 

Wij gebruiken verschillende tools om mogelijkheden te vinden om de website teksten te optimaliseren voor zoekmachine's,  soms worden woorden te veel gebruikt of te vaak wij speuren dit op en lossen het voor u op.

• Linkbuilding

Linkbuilding waar nodig passen wij linkbuilding toe om uw website beter te laten scoren.

• Rapportage in PDF formaat.

Wij sturen u elke maand een rapportage in pdf format.

• Support

Support is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 tot 13:00 en van 14:00 tot 18:00

Dit pakket is voor websites en niet voor webshops.